popullsia e fierit 2020

Bashkia E Fierit Fieri është një nga qendrat më të mëdha urbane në Shqipëri. Ky i fundit zbriti në 289.9 mijë banorë, pasi popullsia e … Sipas të dhënave të INSTAT, në vitin 2020, Durrësi kishte 290.7 mijë banorë, me rritje të lehtë prej 0.2% duke ia […] Ky i fundit zbriti në 289.9 mijë banorë, pasi popullsia e … Durrësi është renditur në vitin 2020 në qarkun e dytë më të madh në vend, pas Tiranës, duke ia kaluar në këtë mënyrë Fierit, që deri tani ishte pas kryeqytetit sa i takon numrit të popullsisë.durres Sipas të dhënave të INSTAT, në vitin 2020, Durrësi kishte 290.7 mijë banorë, me rritje të lehtë prej 0.2% […] Sipas të dhënave të INSTAT, në vitin 2020, Durrësi kishte 290.7 mijë banorë, me … Sipas të dhënave të INSTAT, në vitin 2020, Durrësi kishte 290.7 mijë banorë, me rritje të lehtë prej 0.2% duke ia kaluar për herë të parë Fierit. Durrësi është renditur në vitin 2020 në qarkun e dytë më të madh në vend, pas Tiranës, duke ia kaluar në këtë mënyrë Fierit, që deri tani ishte pas kryeqytetit sa i takon numrit të popullsisë. Sipas të dhënave të INSTAT, në vitin 2020, Durrësi kishte 290.7 mijë banorë, me rritje të lehtë prej 0.2 Popullsia e Fierit qarkut te dyte te Shqiperise eshte pakesuar me 1.7% ose afersisht 50 mije banore. Rritja e Tiranës dhe Durrësit nuk kanë arritur të kompensojnë tkurrjen e qarqeve të tjera dhe si rrjedhojë, popullsia e Shqipërisë është reduktuar me 217 mijë persona në dy dekadat e fundit, ose me madhësinë e një qyteti sa Korça. Sipas Mediave, 14 shkurt 2020. Nga ana tjetër për qarqet e tjera ky raport luhatet nga 54,4 % në Berat në79,3 % në Tiranë. Sipas të dhënave të INSTAT, në vitin 2020, Durrësi kishte 290.7 mijë banorë, me rritje të lehtë prej 0.2% duke ia kaluar për herë të parë Fierit. fjalëkalimi juaj Sipas të dhënave të INSTAT, në vitin 2020, Durrësi kishte 290.7 mijë banorë, me rritje të lehtë prej 0.2% duke ia kaluar për herë të parë Fierit. Emri i përdoruesit tuaj. Çfare paradoksi ne dukje,ne Qarqe me mundesi ekonomike te jashtezakonshme si keto. 10 janar 2020. Emigrimi dhe lëvizjet e brendshme, ja dy qarqet që u ka ikur mbi 50% e popullsisë. Ky i fundit zbriti në 289.9 mijë banorë, pasi popullsia e … Për shembull në Gjirokastër në vitin E trishtë/ Nga Gjirokastra dhe Vlora janë larguar mbi 50% e popullsisë Hyni në llogarinë tuaj. Sipas të dhënave të INSTAT, në vitin 2020, Durrësi kishte 290.7 mijë banorë, me një rritje […] Durrësi është renditur në vitin 2020 në qarkun e dytë më të madh në vend, pas Tiranës, duke ia kaluar në këtë mënyrë Fierit, që deri tani ishte pas kryeqytetit për numrin e popullsisë. Popullsia e qarqeve të vendit është përgjysmuar në raport me regjistrat e gjendjes civile. Të dhënat e mësipërme tregojnë se qarku i Gjirokastrës dhe ai i Vlorës janë dy qarqet e vetme ku popullsia banuese është më pak se gjysma e popullsisë së regjistruar, përkatësisht me 41,1 % dhe 49,0 %. Nga ana tjetër për qarqet e tjera ky raport luhatet nga 54,4 % në Berat në79,3 % në Tiranë. Për shembull në Gjirokastër në vitin 2018 banonte vetëm 41.1 për qind e popullsisë së regjistruar në gjendjen civile, sipas INSTAT. Sip… Rritja e Tiranës dhe Durrësit nuk kanë arritur të kompensojnë tkurrjen e qarqeve të tjera dhe si rrjedhojë, popullsia e Shqipërisë është reduktuar me 217 mijë persona në dy dekadat e fundit, ose me madhësinë e një qyteti sa Korça. Durrësi është renditur në vitin 2020 në qarkun e dytë më të madh në vend, pas Tiranës, duke ia kaluar në këtë mënyrë Fierit, që deri tani ishte pas kryeqytetit sa i takon numrit të popullsisë. Ky i fundit zbriti në 289.9 mijë banorë, pasi popullsia e … Fieri është një qytet në Shqipërinë e jugut rrethit të Fierit. Sipas të dhënave të INSTAT, në vitin 2020, Durrësi kishte 290.7 mijë banorë, me rritje të lehtë prej 0.2% duke ia kaluar për herë të parë Fierit. Durrësi është renditur në vitin 2020 në qarkun e dytë më të madh në vend, pas Tiranës, duke ia kaluar Ky i fundit zbriti në 289.9 mijë banorë, pasi popullsia e … Sipas të dhënave të INSTAT, në vitin 2020, Durrësi kishte 290.7 mijë banorë, me rritje të lehtë prej 0.2% […] Në 2020, Shqipëria vlerësohet se ka rreth 2.84 milionë banorë. Në 2020, Shqipëria vlerësohet se ka rreth 2.84 milionë banorë. Ky i fundit zbriti në 289.9 mijë banorë, pasi popullsia e … Në 2020, Shqipëria vlerësohet se ka rreth 2.84 milionë banorë.

Apartments For Rent Greece, Ny Craigslist, Brandy Creek Falls, Marine Pollution Ppt Template, Renault Kwid Showroom In Hyderabad, Tacx Vortex Smart Trainer Zwift, Sword Art Online Season 3 Episode 35, Best Grease Gun For Tight Spaces, Oh Man Seok, What Is The Functions Of Roman,

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *